Hjärnan är den viktigaste delen i våra kroppar. Det är den som ser till att allting fungerar som det ska. Därför är det enormt viktigt att sköta om och stimulera den. Detta gör man enklast genom olika övningar och hjärngympa. Man kan aldrig få för mycket hjärngympa, så var inte rädd för att utmana dig själv. Skulle du vilja träna upp din egen hjärna lite extra? Då ska du skaffa dig en egen rubiks cube.  

Många olika varianter och svårighetsgrader 

De flesta känner till standardversionen av rubiks cube. Den med olika färger på varje sida. Men visste du att det faktiskt finns många fler varianter och modeller av rubiks kuber? Det är faktiskt sant! Det finns kuber med bildmotiv i stället för enfärgade sidor. Du kan även få tag på kuber som liknar till exempel frukter eller andra roliga former. En rubiks cube behöver alltså inte se ut på ett specifikt sätt. Det finns många fler sorter än du tror! 
 
Hos specialiserade butiker som till exempel mastercubestore hittar du massvis av olika spännande och kluriga kuber som du kan välja bland. Om du vill ha en extra svårlöst eller bara en helt unik rubiks cube ska du därför leta efter dem på nätet. Du hittar nämligen det allra största urvalet av kuber online. Det är även billigare att beställa dem över nätet än att köpa dem i en fysisk butik.  

Passar personer i alla åldrar 

En rubiks cube passar människor i alla åldrar. Vill du stimulera ditt lilla barns hjärna? Då kan du ge barnet en lättlöst kub till att börja med. Allt eftersom barnet växer, kan du byta ut den gamla kuben mot en lite svårare kub.  
 
Om du själv är ganska duktig på att lösa en vanlig rubiks cube, kan du alltid ge dig på en av de svåraste kuberna på marknaden. Det finns riktigt många olika svårighetsgrader. Detta ger dig möjligheten att kunna ge dig själv extra hjärngympa, oavsett vilken nivå du än är på.  

Många timmars nöje och stimulans  

När du köper en rubiks cube kan du vara säker på att du får mycket för dina pengar. Du kan lösa samma kub om och om igen. Det ger dig riktigt många timmars nöje och hjärngympa. När du har löst kuben tillräckligt många gånger kommer du till slut att lära dig hur du löser den på det enklaste sättet. Då kan du försöka att slå ditt eget rekord och se hur snabbt du kan lösa samma kub igen. Detta är vad som gör rubiks kuber så fantastiska.  

Om du inte redan äger en eller ett par kuber, ska du helt klart passa på att köpa några. Köp gärna lite olika modeller och svårighetsgrader. Då vet du att du alltid har en kub för varje tillfälle.  

En rubiks cube är även den perfekta presenten till någon du bryr dig mycket om. Visa dina vänner eller din familj att du tycker om dem genom att ge dem sina egna rubiks cuber.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.