Present upplevelser är presenter som skapar minnen. En upplevelse är alltid mycket bättre än en fysisk present som till exempel en skjorta eller en ny elvisp. En upplevelse är något som man alltid har med sig i sitt minne. Det är därför du alltid ska satsa på att ge bort en bra upplevelse i present. Här får du fem exempel på fantastiska present upplevelser du skulle kunna ge bort till dina vänner eller familjemedlemmar.  

Middag på en restaurang 

En typ av present upplevelser som är riktigt uppskattad och populär är restaurangupplevelser. Man brukar ju säga att vägen till hjärtat går genom magen. Genom att bjuda dina vänner eller släktingar på ett härligt restaurangbesök visar du att du verkligen bryr dig om dem. God mat och dryck är något som går hem hos de allra flesta. Det kan ju vara skönt att slippa tänka på middagen för en gångs skull.  
 
Det finns flera olika typer av restaurangbesök som du kan boka. Du kan till exempel boka en femrätters middag på en lite lyxigare restaurang. Du skulle även kunna boka ett lite billigare restaurangbesök där bara en rätt ingår. Denna typ av upplevelser kan alltså varieras ganska mycket.  

En spännande flygtur 

Varför inte bjuda med dig någon på en spännande flygtur? Flygturer är riktigt trevliga present upplevelser som kan upplevas överallt i världen. Du kan åka på flygturer över städer och se alla deras sevärdheter från en helt annan vinkel. Du skulle även kunna åka med på en flygtur för att se vackra naturområden.  
 
Du kan boka flygturer med flera olika typer av fordon. Det som är allra vanligast är turer med små plan eller helikoptrar, men det är även möjligt att boka flygturer med luftballonger. Att se något från en helt ny vinkel kan vara otroligt spännande på många sätt.  

Avkopplande spavistelse 

Det finns nog inte speciellt många som säger nej till en avkopplande helg på ett spa. Spahelger och spavistelser är perfekta present upplevelser att ge bort till någon som behöver ta det lite lugnt. Om du känner någon som har ett stressigt eller tungt jobb ska du ge dem en skön och avslappnande spavistelse.  
 
Under en spavistelse kan man njuta av allt från god mat till skön massage. En helg på ett spa kan vara det som behövs för att man ska kunna känna sig som ny igen. Spavistelser är present upplevelser för dem du verkligen tycker om och bryr dig om.  

Provning av mat eller dryck 

Provningar av dryck och mat är riktigt trevliga upplevelser som de allra flesta kan delta i. Du kan få möjligheten att smaka på allt från viner till chokladpraliner. Man kan vara säker på att det finns en provning för varje smak, oavsett vilka smaker man föredrar mest.  

Filmmys på bio 


En mysig biokväll är den perfekta upplevelsen att ge bort som present. Alla uppskattar en bra biofilm, speciellt när den är helt gratis. Om du vill muntra upp någon med en liten present, ska du alltid bjuda med dem på en härlig biokväll. Komplettera gärna med lite extra popcorn eller andra snacks, så har ni en perfekt upplevelse att uppleva ihop.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.