Visste du att Italien är riktigt bra på att tillverka snygga designlampor? Flos är ett exempel på en riktigt stor och känd italiensk lamptillverkare. Flos tillverkar många olika sorters lampor. Oavsett vilken lampa det är du letar efter, kan du vara säker på att det finns en Flos lampa som passar just ditt hem.

Vart köper jag en Flos lampa?

Nu undrar du säkert vart du lättast kan få tag på din egen Flos lampa. Det snabbaste och enklaste sättet att hitta den perfekta Flos lampan på är att söka efter den i olika lampbutiker online. Om du behöver tips på lampbutiker på nätet, är www.lampemesteren.se ett riktigt bra alternativ. Där hittar du nämligen lampor av alla möjliga slag. Välj och vraka mellan olika designs, modeller och märken. När det kommer till just Flos kan du välja mellan lampor som till exempel Glo-Ball, Gatto, Taccia eller Parentesi.

Du hittar inte bara Flos lampor på nätet. När du shoppar lampor online kan du hitta lampor som du aldrig tidigare har sett. Urvalet på nätet är mycket större än i fysiska butiker. Även priserna på lampor är bättre online.

design lampen

Många olika modeller

Varje Flos lampa är unik på sitt eget sätt. Modellerna skiljer sig riktigt mycket från varandra. Det är alltid kul, speciellt om man vill inreda sina olika rum med lite olika stilar. Flos tillverkar många av sina lampor efter den lite mer industriella stilen. Därför är deras lampor väldigt stilrena och funktionella. I de flesta fall är en Flos lampa så neutral och stilren att den kan passa in precis överallt.

Några exempel på kända och populära Flos lampor är Glo-Ball, Taccia, Foglio och Parentesi. Det finns dock många fler modeller och varianter att välja mellan än så. Om du inte vet hur de olika modellerna ser ut, kan du alltid kika närmare på dem på nätet eller i en välsorterad lampbutik.

När det kommer till färgalternativ är de flesta färgerna riktigt neutrala. Om du vill ha lite mer färg på din lampa, kan du även hitta en Flos lampa i starkare färger. För det mesta är de dock ganska neutrala. De neutrala färgerna gör det lättare för dig att matcha dina lampor med resten av inredningen.

Lampor för alla behov

Det finns en Flos lampa för alla behov. Letar du efter en enkel men snygg taklampa som ger ett hemtrevligt ljus? Då skulle du kunna skaffa dig en Glo-Ball. Behöver du en fin bordslampa som du kan dekorera din finaste byrå med? Då skulle en Taccia kunna vara något för dig. Behöver du en stilren lampa att hänga upp på väggen i hallen? Då är Foglio ett bra exempel på en passande Flos lampa.

Om du är ute efter en lampa med stilren och industriell design, är det helt klart en Flos lampa du ska investera i. De allra flesta inredningar kan förbättras med hjälp av lite italiensk design. Om du inte redan har provat på att inreda med lampor från Flos tidigare är det helt klart värt att testa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.