Att köpa Paw Patrol leksaker, det är inte fel, särskilt om du har ett flera barn som älskar att se på serien med samma namn. Den kallas Tasspatrullen på svenska och handlar om sex modiga valpar, som ofta ger sig ut på olika räddningsuppdrag. De har alla varsitt räddningsfordon som de använder sig av. Valparna heter Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye och nu kan du satsa på Paw Patrol leksaker köp. Satsa gärna på att köpa hela set, med både valp och fordon, för då är det som roligast att kunna leka med dem.

Bra tips på Paw Patrol leksaker att köpa

Om du vill köpa Paw Patrol leksaker, så finns det ofta många set, där det ingår en eller flera valpar samt ett fordon. För det är mycket fokus på de räddningsfordon som valparna använder sig av. Bland annat har Chase en polisbil, Skye en rosa helikopter, Marshall en brandbil och Rocky har en skrotbil.

Om du vill satsa på Rocky och hans fordon, så heter den Reuse It Truck. Rocky är den hunden som gillar att kunna återvinna en massa saker. Dessa saker gör han sedan om till olika verktyg som sedan används i räddningsuppdrag. Köper du hans bil, så ingår det då en lastbil, en Paw Patrol figur i form av Rocky samt, tre verktyg och två skrot-kuber. Själva lastbilen har smarta funktioner. Bland att går det att använda armar längst fram på lastbilen för att greppa containern med och det går även lägga skrotkuberna i bilen, dra i en spak och ”göra om dem” till verktyg.

Satsa på roliga Paw Patrol leksaker

Det finns inte bara Paw Patrol leksaker och figurer, utan de förekommer även på annat, som bäddset, pussel, radiostyrda bilar med mera. Att sova med sina favoritvalpar, det kommer vilket barn som helst vilja!

Sen att få köra en egen bil, med Paw Patrol det är ju hur skoj som helst, och det är vad ditt barn kan göra med radiostyrda bilar med Paw Patrol.

Sedan finns det även gott om olika pussel med dessa valpar. De finns i olika svårighetsgrader med olika många bitar. För barn som är runt 4 eller 5 så passar det bra med pussel som är 20 till 60 bitar. För barn från 7 år, så kan du satsa på att köpa pussel som är runt 180 bitar. Sedan öka med fler bitar igen.

Hitta bra Paw Patrol leksaker

Om det är så att du vill köpa Paw Patrol leksaker, Paw Patrol figurer och annat med dessa modiga valpar, så finns det en hel del att hitta hos Billig Lek. De har ett brett utbud av detta samt att de även har gott om andra bra leksaker. Bland leksaker med Paw Patrol finns bland annat olika fordon, gosedjur, ficklampor, dvd filmer, klistermärken, hoppbollar, pussel, lektält, paraplyer och annat skoj! Sedan så har denna leksaksbutik på nätet även en massa annat, som passar för både flickor och pojkar i olika åldrar. Det till riktigt bra priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.