Om du har unga barn i hemmet finns det en stor chans att du har hört talas om Paw Patrol från antingen dina barn, andra föräldrar eller så har du kanske sett programmet dyka upp på TV. Det går helt säkert att påstå att Paw Patrol är ett mycket populärt barnprogram, men vad handlar det egentligen om och vad är värt att veta om Paw Patrol leksaker?

Nedan ska vi svara på ett antal frågor kring själva Paw Patrol serien och Paw Patrol leksaker så att du kan säkerställa att du får de bästa leksakerna som blir passande för din son eller dotter. Besök också Billiglek för att bläddra igenom flera olika roliga Paw Patrol leksaker och annat skoj.

Vad handlar Paw Patrol serien om?

Paw Patrol är en animerad TV-serie som började sändas år 2013 i Amerika, men det dröjde inte länge förrän programmet även kom till Sverige. En av huvudkaraktärerna i programmet är en pojke vid namn Ryder som tar hand om ett sök- och räddningsteam som består av ett gäng valpar. Dessa valpar går under teamnamnet PAW Patrol, och de arbetar tillsammans för att skydda sin stad och närliggande områden.

De olika valparna är specialister inom olika yrken såsom brandman, pilot och polis. I sina ryggsäckar bär varje valp olik typ av utrustning som hjälper dem på deras uppdrag, och de har även varsin hundkoja som kan transformeras till ett hjälpsamt fordon.

Vilka olika sorters Paw Patrol leksaker finns det?

Tack vare barnprogrammets popularitet finns det numera en hel uppsjö av olika Paw Patrol leksaker att beställa inom olika kategorier. Du kan exempelvis beställa små figurer och miniatyrer som vanligtvis kommer i uppsättningar med flera figurer i varje. Här kan det vara tal om ett paket med alla de sex valparna eller så kan du beställa ett paket där du får en valp, dess tillhörande fordon och andra tillbehör.

Utöver figurer finns det även gosiga mjukisdjur, kostymer som låter ditt barn klä ut sig till en av karaktärerna eller varför inte satsa på spännande pussel? Det finns både lite lättare pussel med 12 bitar, riktigt utmanande pussel med 100 bitar och flera andra varianter däremellan. Med så många olika sorters Paw Patrol leksaker att välja mellan finns det säkerligen varianter som blir perfekta för dina barn.

Blir Paw Patrol leksaker passande för alla åldersgrupper?

För barn under ett års ålder är Paw Patrol leksaker inte att rekommendera då det finns smådelar som barnen kan råka svälja, men så länge din son eller dotter är gammal nog att inte längre stoppa leksaker i munnen kommer Paw Patrol leksaker att bli ett ypperligt val.

Då det både finns fordon, små figurer, mjukisdjur, pussel, kostymer och mer hittar du säkerligen Paw Patrol leksaker som kommer att passa just ditt barn perfekt. Besök en leksaksbutik såsom Billiglek och kika närmare på det breda sortimentet av olika Paw Patrol leksaker eller några av de andra prylarna som kan beställas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.